Komunikaciona oprema

Hytera Communications je jedan od vodećih proizvođača profesionalne mobilne i radio komunikacione opreme. Posvećen je donošenju naprednih i raznovrsnih rešenja klijentima širom sveta. U ponudi imaju kompletna i prilagođena komunikaciona rešenja koja se mogu koristiti u sektoru bezbednosti, prevozu, većim i manjim kompanijama idr.

Hytera PT580H – TETRA handheld je potpuno funkcionalna radio stanica ergonomskog dizajna. Poseduje IP67 stepen zaštite, ekran visoke rezolucije u boji, izlazni signal snage do 3W, čist digitalni kvalitet glasa, man down funkciju i GPS. Prenosiva radio stanica PT580H nudi najbolju TETRA komunikaciju u svim situacijama.


Hytera MT680 – TETRA Mobile je mobilna stanica za vozila od Hytere za TETRA korisnike iz svih sektora. MT680 čini visoka pouzdanost, lako rukovanje i čvrstina u svim uslovima rada.


Hytera PD705/PD705G poseduje kompaktno kućište, IP67 stepen zaštite, čist kvalitet glasa sa podrškom rada kao analogna ili digitalna radio stanica. PD705/PD705G (varijanta sa GPS-om) su dizajnirani u skladu sa DMR standardom.


Hytera PD785/PD785G (varijanta sa GPS-om) ručne stanice su dizajnirane po DMR standardu i karakteriše ih njihov ergonomski dizajn, proširive digitalne funkcije i visok kvalitet. One čine komunikaciju zanimljivim iskustvom i omogućavaju Vam da brzo reagujete u novim situacijama.


Hytera RD965 je Hyterin prvi digitalni/analogni repetitor za spoljnu upotrebu koja je kompatibilna sa DMR standardom. Zahvaljujući njenom kompaktnom dizajnu veoma je lak za upotrebu i može se koristiti u različitim situacijama, bilo da se nosi na leđima, okačena na zid ili instaliran u rek ormar.


Hytera RD985 DM digitalni repetitor je srce višećelijske DMR radio mreže i razvijen je po ETSI standardima za DMR. Nudi ergonomski dizajn, pouzdanost i inzvanredne digitalne funkcije za sofisticiranu komunikaciju. RD985 Vaša digitalna prednost nad konkurencijom.


Panorama Antennas je vodeći dizajner i proizvođač antena za radio komunikacije. Konstantno istraživanje najnovijih tehnologija osigurava da Panorama Antennas antene ispunjavaju zahteve najnovijih komunikacionih tehnologija. Trenutno Panorama Antenas je specijalizovan za profesionalna antenska rešenja za moderne komunikacione tehnologije, a posebnu ekspertizu ima u polju kombinovanih antena koje služe za više komunikacionih tehnologija istovremeno.

Panorama Antennas SHKG|2×2 MiMo 2G/3G/4G + 3×3 WiFi + GPS/GNSS se nalazi u kompaktnom kucistu u obliku ajkulinog peraja, koje sadrži 2×2 MiMo antensku funkciju za 4G/3G/2G i aktivnu antenu za GPS/GLONASS/Galileo/Beidou sa pojačanjem od 26dB. Kako bi se uvećala funkcionalnost postoji verzija sa 2×2 MiMo ili 3×3 MiMo antenskim funkcijama za 2.4/5.8 Ghz WiFi.


Panorama Antennas GPSK|GPS/GNSS Combination Base je antenska baza koja obezbeđuje duplu funkcionalnost, u koju je ugrađena GPS/GLONASS/Galileo/BeiDou antena sa pojačanjem od 26dB.


Panorama Antennas AFB|UHF 1/4 Wave Whip Antenna je 1/4-talasna fleksibilna antena za UHF frekvencije sa M6x0.75 navojem za postavljanje na Panorama ANtennas baze. Ova antena ima fleksibilnu konstrukciju unutar crne najlonske cevi, što obezbeđuje otpornost na oštećenja bez kompromitovanja performansi.