Komunikaciona oprema

Hytera Communications je jedan od vodećih proizvođača profesionalne mobilne i radio komunikacione opreme. Posvećen je donošenju naprednih i raznovrsnih rešenja klijentima širom sveta. U ponudi imaju kompletna i prilagođena komunikaciona rešenja koja se mogu koristiti u sektoru bezbednosti, prevozu, većim i manjim kompanijama idr.

Hytera PT580H – TETRA handheld je potpuno funkcionalna radio stanica ergonomskog dizajna. Poseduje IP67 stepen zaštite, ekran visoke rezolucije u boji, izlazni signal snage do 3W, čist digitalni kvalitet glasa, man down funkciju i GPS. Prenosiva radio stanica PT580H nudi najbolju TETRA komunikaciju u svim situacijama.


Hytera MT680 – TETRA Mobile je mobilna stanica za vozila od Hytere za TETRA korisnike iz svih sektora. MT680 čini visoka pouzdanost, lako rukovanje i čvrstina u svim uslovima rada.


Hytera PD705/PD705G poseduje kompaktno kućište, IP67 stepen zaštite, čist kvalitet glasa sa podrškom rada kao analogna ili digitalna radio stanica. PD705/PD705G (varijanta sa GPS-om) su dizajnirani u skladu sa DMR standardom.


Hytera PD785/PD785G (varijanta sa GPS-om) ručne stanice su dizajnirane po DMR standardu i karakteriše ih njihov ergonomski dizajn, proširive digitalne funkcije i visok kvalitet. One čine komunikaciju zanimljivim iskustvom i omogućavaju Vam da brzo reagujete u novim situacijama.


Hytera RD965 je Hyterin prvi digitalni/analogni repetitor za spoljnu upotrebu koja je kompatibilna sa DMR standardom. Zahvaljujući njenom kompaktnom dizajnu veoma je lak za upotrebu i može se koristiti u različitim situacijama, bilo da se nosi na leđima, okačena na zid ili instaliran u rek ormar.


Hytera RD985 DM digitalni repetitor je srce višećelijske DMR radio mreže i razvijen je po ETSI standardima za DMR. Nudi ergonomski dizajn, pouzdanost i inzvanredne digitalne funkcije za sofisticiranu komunikaciju. RD985 Vaša digitalna prednost nad konkurencijom.


Parrot je globalni lider na tržištu u polju bežičnih uređaja za mobilne telefoneU svojoj ponudi ima široku lepezu hands free uređaja za automobile, motore i druga vozila.

Parrot MKi9100 je Bluetooth hands-free sistem sa oled ekranom. Poseduje bežični daljinski upravljač koji se može postaviti na volan ili kontrolnu tablu i time omogućavajući vozaču da kontroliše sve funkcije uređaja.


Parrot MKi9200 je Bluetooth hands free sistem sa 2.4 inčnim TFT kolor ekranom visoke rezolucije. Poseduje daljinski upravljač koji se može postaviti na volan ili kontrolnu tablu i omogućiti vozaču laku kontrolu nad uređajem.


Parrot CK3100 LCD je renomirani hands free bluetooth uređaj za kola na tržištu. Sa njim možete komforno da pozivate i primate pozive bez dodirivanja Vašeg mobilnog telefona.


Meta Voice je lak za upotrebu bežični komunikacioni sistem. On je funkcionalan i praktičan i omogućava neometanu slobodnu komunikaciju kao i bezbednost dok vozite.