Hytera – RD985 DM

Hytera RD985

Digitalni repetitor RD985 je srce višećelijske konvencijalne DMR radio mreže i razvijen je u skladu sa  ETSI standardom za DMR. Ona nudi ergonomski dizajn, pouzdanost i inzvaredne digitalne funkcije za sofisticiranu komunikaciju. RD985 – Vaša digitalna prednost nad Vašom konkurencijom.

Dvostruki mod i automatsko punjenje
RD985 repetitor može da radi u oba moda (analogni i digitalni) i kompatibilan sa trenutnim analognim sistemima koji se koriste. Uređaj može automatski promeniti režima rada između digitalnog i analognog u zavisnosti od signala prijemnika, i zahvaljujući otklonjene manuelne konfiguracije frekvencije i kanala, uštedeće Vam vreme i novac.

100% Efikasnost
RD985 nudi konstantnu snagu (do 50 vati) i samim tim ispunjava visoke zahteve svih konvencionalnih digitalnih radio sistema.

Fleksibilne instalacione opcije
RD985 repetitor se može postaviti u 19-inčni rek opreme koristeći opcioni instalacioni kit. Alternativno se može lako instalirati u rek, na nosače ili radni sto. Zahvaljujući prostoru namenjenom za opcioni duplekser unutar uređaja, uređaj ostaje kompaktan.

Efikasnost u visoko frekventnom opsegu
Zahvaljujući TDMA tehnologiji, dvostruko više korisnika može da koristi isti kanal, kao što je slučaj sa analognim ili digitalnim FDMA sistemima. Zbog ograničenja frekventnih resursa, ovo predstavlja važno olakšanje i smanjuje troškove za sistemske terminale i frekventne licence.

Sigurna komunikacija
RD985 repetitor podržava pojačanu digitalnu funkciju šifrovanja koja štiti Vašu komunikaciju od prisluškivanja.

Visok kapacitet hlađenja
Zahvaljujući rasipanju toplote, pojačavač snage može da rasipa svoju toplotu izuzetno efikasno. Pored toga, integrisani sistem ventilatora obezbeđuje stabilan rad.

Rad u modu repetitora i/ili osnovnom modu
Ako repetitor radi na analognom kanalu, možete izabrati između repetitora ili osnovnog režima. U osnovnom režimu repetitor se može koristiti kao dupleks primopredajnik.

Visoka pouzdanost
Pošto je repetitor napravljen po vojnim standardima, on nudi visoku pouzdanost i odlične performanse. Rezultati testova različitih laboratorija pokazuju da uređaj može da radi do 100 000 sati bez ometanja i stoga ispunjava uslove za korišćenje u ekstremnim situacijama.