Parrot – MKi9100

Parrot MKi9100 je Bluetooth hands-free sistem sa  oled ekranom. Bežična daljinska kontrola se može postaviti na volan ili na komandnu tablu koja dozvoljava vozaču da kontroliše sve funkcije MKi9100.

Pored standardnih telefonskih funkcija – javljanje, prekidanje veze, pozivanja – Parrot MKi9100 unapređuje dodatne telefonske funkcije: automatska sinhronizacija sa telefonskim imenikom, glasovno izgovaranje imena iz telefonskog imenika, menadžment kontakta (do 2000 po telefonu) i listing poziva. Sa svojim oled displejom prikazuje kontakt iz telefonskog imenika, pozivni broj, informacije telefona i dodatna korisnička podešavanja. Meni i imenik su takođe zvučni za lakše i više intuitivno korišćenje.

Parrot MKi9100 je takođe nadaren za muziku. Pomoću specijalnog kabla, kompatibilan je sa svim muzičkim izvorima, kao što su iPod, iPhone, USB flash diskovi, Bluetooth stereo (A2DP) telefoni, MP3 i drugim analognim plejerima. Za idealnu navigaciju muzike, ekran MKi9100 prikazuje plejlistu pored imena izvođača i naziva pesme (iPod/iPhone konekcija ili USB).
Muzika se isporučuje kroz zvučnike vozila, što daje vozaču i njegovim saputnicima izuzetno kvalitetan zvuka.

 

*Funkcionalnost je dostupna u većini vozila, međutim preporučljivo je da pitate Vašeg setifikovanog Parrot servisera, ili drugog tehničkog auto specijalistu, pre instalacije, kako biste bili sigurni da Vašem vozilu nije potrebna dodatna oprema kako biste koristili njegove funkcije.