Parrot – MKi9200

Parrot MKi9200 je Bluetooth hands-free sistem sa 2.4 inčnim TFT kolor ekranom visoke rezolucije. Bežični daljinski upravljač se može postaviti na volan ili na komandnu tablu čime se omogućava laka kontrola MKi9200.

Pored standardnih telefonskih funkcija – javljanje, prekidanje veze, pozivanja – Parrot MKi9100 unapređuje dodatne telefonske funkcije: automatska sinhronizacija sa telefonskim imenikom, glasovno izgovaranje imena iz telefonskog imenika, menadžment kontakta (do 2000 po telefonu) i listing poziva. Sa svojim kolor displejom prikazuje kontakte iz telefonskog imenika, pozivni broj, informacije telefona i dodatna korisnička podešavanja. Meni i imenik su takođe zvučni za lakše i više intuitivno korišćenje.

Kako bi se osigurao optimalni kvalitet zvuka u toku razgovora, Parrot MKi9200 kombinuje tehnologiju duplog mikrofona sa novim softverom obrade signala (DSP-3) koji eliminiše pozadinsku buku, uključujući i buku unutar vozila. Za maksimalan kvalitet zvuka, razgovori se reprodukuju preko zvučnika koji su ugrađeni u vozilo.