Hytera – MT680

Hytera MT680 – TETRA Mobile

MT680 je mobilna stanica za vozila od Hytere za TETRA korisnike iz svih sektora. MT680 čini visoka pouzdanost, lako rukovanje i čvrstina u svim uslovima rada.

Robustna, izdržljiva konstrukcija i lako rukovanje
Robustan dizajn MT680 čini veliki TFT-LCD displej sa 260 000 boja koji omogućavaju pristup svim informacijama bez ikakvih problema čak i pri jakom spoljnom osvetljenju. Korisnički interfejs koji je prilagođen korisniku, unos preko tastature i zvučnik snage 4 vat-a osiguravaju odlične performance u radu i rukovanju kao i visok kvalitet komunikacije.

Visok kvalitet i fleksibilna instalacija
Zahvaljujući njegovoj fleksibilnosti MT680 se može praktično instalirati bilo gde. Možete ga lako ugraditi na prednji panel Vaše glavne jedinice ili ga možete postaviti odvojeno gde su njegove kontrole lako pristupačne. Prednji panel je zaštićen od prašine i vode prema IP67 stepenu zaštite i veoma je efikasna u kritičnim situacijama.

Svestrane funkcije i servisi
MT680 podržava prenos glasa i podataka po TETRA standardu. Zahvaljujući integrisanoj GPS funkciji, precizno pozicioniranje je moguće u bilo koje vreme. Opcionalne funkcije enkripcije i snimanja nude dodatne pogodnosti. Uređaj možete  podesiti po Vašim ličnim potrebama koristeći eksterne portove.

Neposredna i direktna komunikacija
Zahvaljujući jakom 10 W predajnom snagom možete komunicirati sa Vašim timom kolega čak i na većoj razdaljini. MT680 nudi brz pristup TETRA mreži i roming uslugama. Štaviše, uređaj je kompatibilan sa osnovnim stanicama drugim mobilnim stanicama različitih proizvođača.

Režim rada

  • Trunked radio mode (TMO): Komunikacija preko radio mreže TETRA (polu dupleks ili dupleks mod)
  • Direct mode (DMO): Direktna komunikacija između uređaja bez upotrebe radio mreže (polu dupleks)
  • Podrška DMO repetitora i TMO / DMO gejtvej funkcije: Proširenje sprektra direktnom modu (DMO) komunikacije