Alarmni sistemi

MetaSystem SpA je kompanija MetaSystem grupacije koja je specijalizovana za istraživanje, izradu i produkciju naprednih elektronskih sigurnosnih sistema za automobile i motocikle. MetaSystem usko sarađuje sa vodećim svetskim proizvođačima u auto i moto industriji, za koje razvijaju i izrađuju širok spektar proizvoda kao i aktivne/pasivne sigurnosne sisteme.


Meta H.P.A. sistem (High Performance Alarm) je modularni sigurnosni sistem za vozila pune specifikacije koji sadrži mnoštvo sigurnosnih i konfornih inovacija. Dizajniran da ispuni zahteve u borbi protiv savremenog lopova.


Meta EasyCan je najnovija generacija alarmnog sistema koju je razvila firma Meta Systems. Easy Can se lako može integrisati sa elektronikom savremenih automobila i komunicirati sa svim protokolima vozila.


MetaSystem T30 je novi, ekstremno mali i kompaktan telemetrik uređaj. Lako se instalira (samo dve žice) sa svim telemetrijskim funkcijama integrisanim unutar malog kućišta.


MetaSystem T110 je kompletan telematrik boks uređaj koji ima opciju glasovnog upravljanja za dalju komunikaciju sa operativnim centrom i podrškom na putu.


Meta Activepark4 je parking sistem koji Vam omogućava lakše parkiranje. Instalacija je moguća na različite auto sisteme i može se ugratiti na većinu vozila. Manja ali skupocena oštećenja vozila se mogu izbeći sa parking senzorima.