MetaSystem – ActivePark4

 MetaSystem ActivePark4

MetaSystem ActivePark 4 je dizajniran tako da omogućava bezbedno i lako manevrisanje i pomoć kako bi se izbegla manja ali skupocena oštećenja. Njega čine četiri senzora koji se postavljaju na zadnji branik koji omogućavaju preciznu detekciju prepreka i obaveštavanja.

Ultrasonična tehnologija koju koristi ActivePark 4, pravi zonu detekcije do 1.5 metar od branika do prepreke. Zadnji senzori se automatski pale kada se ubaci u rikverc. Kad senzor počne da detektuje prepreku, vozač će čuti signal iz zvučnika koji je diskretno postavljen u vozilu. Frekfencija signala će se povećavati kako prepreka bude bliža sve dok ne postane konstantan ton što ukazuje da je prepreka udaljena 30cm.

Senzori se mogu obojiti kako bi se uklopili u boju branika, što neće uticati na njegov rad.

ActivePark 4 poseduje jedinstvene sposobnisti što znači da može da se ugradi na vozila sa roll barovima pošto se senzori mogu pojedinačno programirati. Kao dodatak, sistem se može programirati da automatski mutira radio kako bi se ton jasno čuo. Senzor poseduje i naprednu  opciju automatskog gašenja kada se prikači prikolica .