Hytera PD785/PD785G

PD785/785G (varijanta sa GPS-om) ručne stanice su dizajnirane po DMR standardu i karakteriše ih njihov ergonomski dizajn, proširive digitalne funkcije i visok kvalitet. One čine komunikaciju zanimljivim iskustvom i omogućavaju Vam da brzo reagujete u novim situacijama.

Unapređeno korišćenje audio frekfencijskog spektruma
Zahvaljujući TDMA procesu PD785/PD785G omogućava da dodelite propusni opseg sa duplim kapacitetom kanala.

Ergonomski dizajn
Hytera PD785 i PD785G (varijanta sa GPS-om) ručni radio nudi visok stepen jednostavnosti i pouzdanosti koja se ne može odbaciti u kritičnim situacijama. Elegantnim industrijskim dizajnom antene obezbeđuje se udoban rad i izuzetne osobine GPS-a.

Prilagodljivi servisi
Pored konvencionalnih komunikacionih usluga, PD785/PD785G pruža razne usluge podacima i funkcijama, kao što su tekstualne poruke, skeniranje, hitne pozive, man down alarm (opciono) i lone worker funkcija.

Pouzdanost
PD785/PD785G zadovoljava sve zahteve ETSI DMR standarda, kao i MIL810-C/D/E/F/G i IP67 stepen zaštite. Ova serija uređaja pruža odlične karakteristike čak i pod teškim uslovima rada.

Jednostavnost korišćenja
Veliki tasteri obezbeđuju lako rukovanje ručnom radio stanicom. Veliki TFT kolor displej omogućava dobru čitljivost čak i u lošim svetlosnim uslovima. Više od 20 programabilnih tastera omogućavaju brz pristup raznim uslugama i funkcijama.

Snažna baterija
U poređenju sa analognom tehnologijom i FDMA procesom, TDMA omogućava povećanje trajanja baterije za oko 40% u zavisnosti od uslova rada.

Izvanredan kvalitet glasa
Kroz kombinovanu primenu uskopojasnog kodeksa i digitalne tehnologije za korekciju greške, PD705/PD705G takođe pruža nenadmašan kvalitet zvuka, čak i u glasnim sredinama ili u perifernim oblastima radio pokrivenosti.

 

Nadogradiv softver
PD705/PD705G ima opciju nadogradnje postojećeg softvera. Nadogradnjom samog uređaja, druge digitalne i analogne opcije se mogu omogućiti bez potrebe za kupovinom novog uređaja.